Welkom
bij E.C.O. inspections

E.C.O. Inspections B.V. is een, door de Raad van Accreditatie, geaccrediteerd bedrijf voor het inspecteren van tankinstallaties, grondwater, vloeistofdichte voorzieningen en dampretour fase II.

Inspecties tankinstallatiesHet grootste voordeel voor u als eigenaar van een tankinstallatie is dat E.C.O. Inspections B.V. alle (verplichte) jaarlijkse inspecties in één bezoek door één inspecteur uitvoert. ...

Grondwater monitoringEén van de jaarlijkse controles op een tankstation is het monitoren van het grondwater. Per cluster van drie tanks moet er minimaal één peilbuis jaarlijks ...

Dampretour fase IIOm te voorkomen dat schadelijke stoffen in ons milieu terecht komen zijn er op een tankstation verschillende voorzieningen aanwezig. Zo komen gemorste vloeistoffen op een ...

Vloeistofdichte vloerenE.C.O. Inspections B.V. is een, door de Raad van Accreditatie, geaccrediteerd bedrijf voor het inspecteren van tankinstallaties, grondwater, vloeistofdichte voorzieningen en dampretour fase II. E.C.O. ...

Image

Over E.C.O. Inspections B.V.

E.C.O. Inspections B.V. is een, door de Raad van Accreditatie, geaccrediteerd bedrijf voor het inspecteren van tankinstallaties, grondwater, vloeistofdichte voorzieningen en dampretour fase II. E.C.O. Inspections B.V. beschikt over een erkenning op grond van het Besluit bodemkwaliteit. Tevens is E.C.O. Inspections B.V. VCA* gecertificeerd.

Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen, het werkgebied van E.C.O. Inspections B.V. beperkt zich echter niet alleen tot het noorden van het land. Onze inspecteurs wonen en werken verspreid door Nederland. Daardoor hebben wij de mogelijkheid om in héél Nederland inspecties uit te voeren tegen een concurerend tarief.

Door de regionale spreiding zijn wij ook in staat om snel en adequaat te reageren op verzoeken van onze opdrachtgevers, indien noodzakelijk zelfs al de volgende dag. Een bijkomend voordeel is dat onze inspecteurs de regio kennen en de taal van de regio spreken.

E.C.O. Inspections B.V. beschikt over een platte organisatie, de inspecteurs werken zelfstandig en communiceren, nadat het eerste contact via onze kantoormedewerkers is gelegd, rechtstreeks met de opdrachtgevers.

Onze inspecteurs beschikken over de vereiste opleidingen (waaronder VCA) en relevante praktijkervaring. Tijdens werk-overleggen en opleidingen worden praktijkvoorbeelden besproken, en vindt er uitwisseling van ervaringen plaats. Hierdoor zijn alle inspecteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, aanleg en herstel en alle overige zaken die betrekking hebben op de uit te voeren inspecties.

Naast het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen bij tankstations, inspecteren wij alle soorten vloeistofdichte voorzieningen, zoals wasplaatsen en wasstraten, KCA-depots, afvalbrengstations, opslagvloeren, etc ect.

Voor meer informatie bel of mail met onze medewerkers via 0513-684577 of info@ecoinspections.nl. Voor meer informatie over vloeistofdichte voorzieningen kunt u ook op de volgende link klikken.

Image